Het streven is om twee keer per jaar een transport met goederen te verwezenlijken naar dorpen rond Tsjernobyl. Dit jaar willen we voor het eerst ook een vakantie organiseren voor kinderen uit een therapeutisch centrum in Korosten. Het zijn vooral weeskinderen of kinderen waarvan ouders een drugs- of alcoholprobleem hebben. De stad Korosten ligt dicht bij Tsjernobyl waar in 1986 de kernramp heeft plaatsgevonden. De meeste arme mensen zijn in het gebied gebleven en hebben vaak ernstige gezondheidsproblemen. Dus de kinderen zijn vaak zwak en hebben weinig weerstand. Tijdens deze vakantie kunnen de kinderen door gezonde voeding, voldoende rust en gezonde lucht weer weerstand opbouwen en tot rust komen.

Speciaal voor de bekostiging van de overkomst van de kinderen is er een werkgroep in het leven geroepen. Deze werkgroep organiseert het hele jaar door acties om zo de reis- en verblijfskosten van de kinderen te kunnen financieren. Hiervoor is in totaal ongeveer  €17.500 nodig. Op dit moment hebben we helaas nog niet genoeg geld om alle kosten te kunnen dekken. Wilt u samen met ons ook een verschil maken in het leven van deze kinderen en ze de tijd van hun leven geven? Doneer dan nu! Alle donaties zijn welkom. Dit mag in de vorm van een bedrag, conserven, speelgoed en/of educatieve materialen.

Voor het doneren van een geldbedrag willen we u vragen onderstaand nummer te gebruiken.Rekeningnummer: NL 73 RABO 0130371106 Stichting Help Oekraïne o.v.v. VAKANTIE KINDEREN. Voor het doneren van conserven, materialen of speelgoed kunt u mailen naar Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken

 
Facebook
Facebook Image
Weer in Kiev
Weather data OK
Kiev
19 °C
Archief
Login