In 2017 staan 2 hulptransporten gepland naar Oekraïne.

1e Hulptransport 2017 naar Potapovychi

In het weekend van 17 en 18 maart zal er weer een hulptransport geladen worden met als bestemming Potapovychi. De lading zal hoofdzakelijk bestaan uit schoolmateriaal en kleding. De chauffeurs Arjen Bouterse en Cees Bosschaart zullen het transport voor hun rekening nemen.

2e Hulptransport 2017 naar Novi Ozeryany

Het tweede transport staat gepland om geladen te worden in het weekend van vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april. De bestemming van dit transport is Novi Ozeryany en zal met name bestaan uit schoolmateriaal en kleding. De chauffeurs voor dit hulptransport zullen zijn: Ad Hirdes en Robert Burghout.

Chauffeur Robert Borghout is in zijn woonplaats Meeuwen een kleding inzameling gestart ten bate van de stichting. Op zaterdag 11 maart zal er een ophaalronde in Meeuwen worden gedaan.  Voor meer informatie zie website:  Hervormde gemeente te Meeuwen en Hagoort. 

http://www.hervormdmeeuwen.nl/help-oekraine/

Tevens zijn we nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met inladen, ook al is het maar een ochtend/middag/avond. Voor aanmelden en informatie kunt u contact opnemen met Henk de Pater 06-51065677.

 
Facebook
Facebook Image
Weer in Kiev
Weather data OK
Kiev
19 °C
Archief
Login