Via deze Google Maps kaarten willen wij jullie laten zien waar we als stichting werkzaam zijn in Oekraïne.

De stad Korosten.

In Korosten kan je het weeshuis "Geloof, Hoop en Liefde" vinden. Olenena is moeder van 25 en 40 kinderen in de leeftijd van 2 à 3 jaar t/m 18. Zij wil het liefst geen directrice genoemd worden, maar gewoon moeder. Dit prive weeshuis heeft net genoeg om alles met eigen middelen te bekostigen. Zodra dat niet meer gaat, springen wij als stichting bij door maandelijks een bedrag over te maken.

  

Het dorpje Ihnatpil.

Een dorpje met ook de nodige zorgen. Weinig tot geen werk, veel zieken, er is ook een klein hospitaal. Wij brachten daar bedden, apparatuur, kleding, computer enz. Ook geven we er jaarlijks de nodige medicijnen.

 

Het dorp Potapovychi / Hoshiv.

In Potapovychi is het eigenlijk allemaal begonnen. Bij burgemeester logeren we altijd. En daar vandaan wordt alle materialen uitgedeeld. Verder hebben wij op de plaatselijke school in Hoshiv ook het nodige gedaan met o.a schoolborden, stoelen en tafels, kapstokken en ook hebben sinds vorig jaar (2010) internet.  

 

 De stad Ovruch.

Ovruch is eigenlijk de stad waar nodig  boodschappen, materialen en geld gebracht worden. Ook wonen daar verschillende arme gezinnen. Als wij a.s. jaar materialen genoeg verzameld hebben gaan wij ook een vrachtwagen naar Ovruch sturen

 

 

 
Facebook
Facebook Image
Weer in Kiev
Weather data OK
Kiev
19 °C
Archief
Login